Home Rekenen Taal Engels, Frans en Spaans Rekenpuzzels Educatieve Boeken Loco Mini Bee-Bot

Loco Mini

Met de LOCO MINI basisdoos met 12 tegeltjes leren kinderen spelenderwijs alles over taal, rekenen, lezen, de natuur,... Loco mini is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4 t/m 7 jaar.

Op deze website kan je gratis werkbladen downloaden om te gebruiken met een loco mini basisdoos. Door het klikken op de tekening open je een werkblad in PDF om te oefenen.

De nieuwste werkbladen vind je steeds bovenaan.

Begrijpend lezen - groep 3 / 1ste leerjaar?

begrijpend lezen

Begrijpend lezen met een tekst waarin 12 woorden ontbreken. Op het werkblad voor Loco Mini vind je de 12 woorden en ga je op zoek naar de juiste volgorde. Meestal wordt begrijpend lezen geoefend door een tekst in combinatie met vragen. Deze vorm is toegankelijker voor jonge kinderen.

Wat hoort bij elkaar?

overeenkomsten

Een werkblad van Loco Mini waarbij je moet zoeken welke afbeeldingen bij elkaar horen. Wat past bij een tafel, tandenborstel, kip, drinken, trui, ...

Richtingsbesef 1

richtingsbesef

Een werkblad van Loco Mini met afbeedlingen van hijskranen, bulldozers, heftrucks, ... Bij het kiezen van het juiste plaatje moet je goed letten op de richting.

Vormen herkennen 1

vormen herkennen

Een werkblad van Loco Mini met afbeedlingen van cirkel, rechthoek, driehoek, vierkant, ster ... Bij het herkennen van de vormen speelt ook de richting een belangrijke rol.

Projecten

www.bridgespelen.nl

www.sugurupuzzles.com

www.gedicht-pensioen.nl

www.maakje ...

www.gedichten-wensen.nl

www.dokterjohn.be

Overzicht

Home

Rekenen

Taal

Eng-Frans-Spaans

Loco Mini

Rekenpuzzels

Educatieve Boeken

Contact

 Danny Demeersseman
 info@digitown.be
 www.oefeningen.eu

Info

Privacy verklaring / GDPR

©   Created by Digitown webdesign