Home Rekenen Maaltafels Spelling Engels, Frans en Spaans Rekenpuzzels Educatieve Boeken

Spelling

Tijd om stil te staan bij de Nederlandse taal! We duiken in de Nieuwe Spelling, nemen bijzondere speliingsregels onder de loep, oefenen meervoudsvormen en verkleinwoorden, bestuderen de voornaamste werkwoordstijden en we gaan aan de slag met woordpakketten. Die je ook zelf kan inbrengen.

Naamwoorden: meervoudsvorm en verkleinwoorden

meervoudsvorm

Bezoek onze vernieuwde website NAAMWOORDEN. Zelfstandige naamwoorden benoemen personen, dieren of zaken. De meervoudsvorm en de verkleinwoorden zijn de voornaamste verbuigingen van zelfstandige naamwoorden. De regels worden overzichtelijk samengevat en je kan alles online oefenen.

Nieuwe Spelling

woordtekens

Ontdek onze taalsite NIEUWE SPELLING. We overlopen de wijzigingen in de onderdelen hoofdletters, samenstellingen en woordtekens.

Spelduivels

dubbelzetter

Maak kennis met onze website SPELDUIVELS. We oefenen enkele moeilijke spellingscategorieën: ei/ij, ou/au, ie/i/y, c/k en verdubbeling.

Werkwoorden vervoegen

voltooid deelwoord

Maak kennis met WERKWOORDSPELLING. Op deze site oefen je de tijden OTT, OVT, VTT en de gebiedende wijs. We staan ook stil bij het voltooid deelwoord als bijvoeglijk naamwoord en werkwoorden uit het Engels.

Woordpakketten oefenen

gebruik hoofdletters

Online WOORDPAKKETTEN. Oefen met je eigen woordpakketten. Er zijn 6 modules: overschrijven, letters door elkaar, zonder klinker, woord verdwijnt, woordslang en tekst visueel verzwaard.
Werkt niet in Firefox.

Projecten

www.bridgespelen.nl

www.sugurupuzzles.com

www.gedicht-pensioen.nl

www.maakje ...

www.gedichten-wensen.nl

www.dokterjohn.be

Overzicht

Home

Rekenen

Maaltafels

Spelling

Eng-Frans-Spaans

Rekenpuzzels

Educatieve Boeken

Contact

 Danny Demeersseman
 info@digitown.be
 www.oefeningen.eu

Info

Privacy verklaring / GDPR

©   Created by Digitown webdesign