de TAFELS leer je ZOO

HET BORDSPEL: de TAFELS leer je ZOO

De tafels van vermenigvuldiging en de deeltafels vormen voor veel kinderen een struikelblok. De Tafels leer je Zoo is een strategisch bordspel om de tafels op een speelse manier te oefenen. Het spel wordt uitgegeven in boekvorm.

Wie wordt de nieuwe kassamanager van Dierentuin ZieZoo? Bereken de ingangsprijs voor Dierentuin ZieZoo door het aantal bezoekers te vermenigvuldigen met de tijdsduur van hun bezoek.

Door tickets te verplaatsen op het spelbord oefen je tafels. Je kan hiervoor beroep doen op denkstrategieën als verwisselen, verdubbelen, halveren, 1 keer meer en 1 keer minder. Je kan al de keersommen oefenen of een selectie (=miniversie).DOEL VAN HET HET BORDSPEL

Het woordje ZOO in de naam van het bordspel doet waarschijnlijk al een belletje rinkelen. Het heeft een dubbele betekenis:

Meneer Zie Zoo is de directeur van de dierentuin. Hij is op zoek naar een nieuwe kassamanager. Welke speler zal het worden? Kan jij goed rekenen? Ben jij de geknipte kassamanager om tickets te verkopen aan de bezoekers van Dierentuin ZieZoo?

Er zijn 100 verschillende tickets (en niet toevallig 100 verschillende keersommen). De prijs is afhankelijk van 2 factoren:

Elke speler tracht, zo vlug mogelijk, zijn 10 tickets te verkopen door een combinatie van geluk (=dobbelstenen) en strategisch denken door gebruik te maken van denkstrategieën als omkeren, 1 keer meer, 1 keer minder en verdubbelen.GEGEVENS VAN HET HET BORDSPEL

ISBN/EAN: 978-94-6406-731-6
Titel: De Tafels leer je Zoo
Ondertitel: Strategisch bordspel in boekvorm
Auteur: Demeersseman, Danny
Uitgever: Danny Demeersseman
NUR-code: 192
Druk: 1
Aantal pagina's: 20
Taal: Nederlands
Verschijningsvorm: Ringband
Verschijningsdatum: 07-04-2021

HET BORDSPEL IS NU TE KOOP

Heeft u interesse in het bordspel de TAFELS leer je ZOO, dan kan je het aankopen op www.boekenbestellen.nl.

Het boek bevat:

Hieronder kan u ook gebruik maken van onze online dobbelstenen.GOOIEN MET DE DOBBELSTEEN

Je kan met echte dobbelstenen gooien of je kan gebruik maken van onze online dobbelstenen.

De knop ZWART en WIT is voorzien voor 2 spelers. Om makkelijker te zien wiens beurt het is. Speel je alleen, dan is het om het even of je op zwart of wit klikt.

ONLINE DOBBELSTEEN

1
2
3
4
5
6
1
2
3
4
5
6
1
2
3
4
5
6