Home Rekenen Maaltafels Spelling Engels, Frans en Spaans Rekenpuzzels Educatieve Boeken

Tafels oefenen

Je kan gratis kennis maken met de factorenpuzzel. Dit is een rekenpuzzel om de deeltafels te oefenen. Om de maaltafels te oefenen kan je onze hidato puzzels proberen. De balanspuzzel is een realistische manier om de tafels te gebruiken.

Binnen het rekenonderwijs vormen de maaltafels voor veel leerlingen een struikelblok. Daarom hebben we een aparte pagina aangemaakt.

Via deze pagina maak je kennis met websites, boeken en zelfs een bordspel om de tafels aan te leren.

Tafeltraining

deeltafels

Op onze website TAFELS OEFENEN werken we volgens het concept van adaptieve training. De tafels worden in een vast volgende geoefend. Zodra een tafel voldoende beheerst is, wordt een nieuwe tafel aangeboden. Zo oefen je effici├źnt enkel met de tafelsommen die moeilijk zijn. Je kan ook de deeltafels, optellen tot 100 en aftrekken tot 100 oefenen volgens hetzelfde principe.

De Tafels leer je Zoo

tafels bordspel

Ontdek ons bordspel DE TAFELS LEER JE ZOO. in boekvorm. Dit rekenboek bevat een strategisch bordspel om de maaltafels op een speelse manier te leren. Wie wordt de kassamanager van Dierentuin ZieZoo. Bereken de toegangsprijs door het aantal bezoekers te vermenigvuldigen met de tijdsduur van hun bezoek. Door tickets te verplaatsen op het spelbord oefen je denkstrategie├źn als verwisselen, verdubbelen, halveren, 1 keer meer en 1 keer minder. Je kan al de tafels oefenen of een selectie. Het spel kan gespeeld worden met 1 tot 4 spelers

Tafels op een Rij

tafels tot 10

Maak kennis met ons spel TAFELS OP EEN RIJ. TAFELS op een RIJ is een potlood- en papierspel voor 1 of 2 spelers om de tafels van vermenigvuldiging op een leuke manier te oefenen. Een goed geheugen, maar vooral strategisch denken is nodig om jezelf te kronen tot winnaar.

Tafels oefenen met logische puzzels

tafels sudoku

De puzzelwereld heeft veel meer te bieden dan de bekende sudoku. Ontdek 10 originele logische puzzels waarbij strategisch denken gecombineerd wordt met oefenen van maaltafels en deeltafels. Je maakt kennis met kakuro maaltafels, kakuro deeltafels, maaltafelslang, deeltafelslang, number cross, number places, hidato maal, calcudoku deeltafels, tenner grid en Sudoku MT. Je kan dit puzzelboek HIER bestellen.
Online tafels van vermenigvuldiging oefenen in puzzelvorm op www.sugurupuzzles.com.

Projecten

www.bridgespelen.nl

www.sugurupuzzles.com

www.gedicht-pensioen.nl

www.maakje ...

www.gedichten-wensen.nl

www.dokterjohn.be

Overzicht

Home

Rekenen

Maaltafels

Spelling

Eng-Frans-Spaans

Rekenpuzzels

Educatieve Boeken

Contact

 Danny Demeersseman
 info@digitown.be
 www.oefeningen.eu

Info

Privacy verklaring / GDPR

©   Created by Digitown webdesign